Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Monday, July 18, 2011

akhirnyer.......

Salam to all silent reader...
perkataan silent reader akan aku selalu gunakan selepas nie..
coz majoriti disini semuanya silent reader..

ok semua..
syukur sgt-sgt...
biler job tidak henti...
ader sajer tempahan..
syukur...

dan dalam masa 2 minggu pelancaran MakcikPakcik Design House
ramai yang mahu berkoloberasi dengan MakcikPakcik Design House..

kami dapat ramai kawan-kawan baru yang cintakan dunia seni dan rekaan,,
ader yang mahu membeli rekaan dr MakcikPakcik Design House dan dijadikan
koleksi company mereka...
dan ader juga yang mahu kami merekakan design yang baru...

tanggungjawab nie semuanyer terletak pada creative designer MakcikPakcik Design House..
iaitu aku... 
semenjak penubuhan MakcikPakcik Design House
 aku kurang tidur ...
kurang makan...
kurang rehat....
memikirkan kerja-kerja-kerja

Disamping tu jugak,,
MakcikPakcik Design House juga berkoloberasi
bersama PhotoSiang.PhotoMalam
kalau korang nak amik gambor tuk pre-wedding or time korang wedding
boley la jugak menghubungi MakcikPakcik Design House...

PhotoSiang.PhotoMalam 
adalah kawan sekolah aku time tingkatan 3..
aku last jumpa ngan die pun time form 3 tu la..
and

kami ditakdirkan berjumpa balik
minggu lepas...
bapok ler lama x jumpa beliau nie... Mr Apek..

dua 3 kali la gak kitorang ber meeting 

die ckp aku still cam budak skolah lagi...
hampeh tul...
nak wat camner...muker da jd camginie..
ader masalah pun still kene happykan..
baru la tak nampak tua...
daripada umur 18 tapi da nampak cam mak orang kan...
ish..ish...ish...

ok..ok...
anda boleh call nama-nama yang tertera 
di blog makcikpakcik design house...
nama-nama tersebut boley bantu korang...

owh,,,
sebelum aku terlupa.. no.hp yang tertera nama lynie
kla korang call...anda akan dilayan sama ada dr staff
boy or gurl
aku tidak akan mengangkatnyer... 

sorry la x dapat nak ckp ngan aku...
coz no sebenar hanya korang dapat
pada business card aku jer... yang akan tertera no Private aku...

so x payah nak buang masa nak kacau..
nak menyamar... coz no yang anda call
automatic telah di trace lokasi si pemanggil..

so guys..
please be aware with ur step..
ok dear..
jangan tunjukkan kebodohan anda dan terperangkap dalam kebodohan sendiri

and lastly...
aku nak pesan... Bagun tidur jangan tinggalkan otak dikatil
bawa sekali otak tu...
barulah sentiasa berfikir dengan waras and klau anda tengah 
study barulah x kene repeat subject tu...
coz otak tu sentiasa ader di dalam tempurung otak kiter
so jangan biarkan otak kiter di katil!

selamat maju jaya...



0 pengintip komen:

Post a Comment