Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Wednesday, July 27, 2011

Kekasih Hati....ngeeee

Panas-panas
bahang bola sepak semakin terasa...
sok penentu segalanye...

Aku da get ready  nak trun stadium sok..
hehehehe so exited...

semperna bahang bola nie..
aku karangkan satu entry khas yang berkait cikit pasal bola..
hehehehe

meh kiter bace sesama meh...

Aku start minat bola nie dari time form 3..
time tu tengah giler la kat David Beckham..
semua pasal die aku follow..
time tuh die main tuk Manchester United..
so team yg aku minat time tuh Man U la..
coz ader Beckham...huhhuhu

saat kegilaan makin ketara adalah pada tahun 2002..
time tu world cup..
pergh,,,,semua gambor Beckham aku gunting..
hehehehheehe.. pikir-pikir balik cam bodo jek..
huhuhuhu...

Beliau ler kekasih pertama di alam maya,,
hahaha... lepas beliau nie da berpindah ke club lain..
iaitu Real Madrid... aku da kurang follow da..
coz aku da jatuh cinta da ngan MANCHESTER UNITED tu..
so aku da x follow sgt da pasal beliau, 
sampai ler skang ...aku jd penyokong setia MAN U..
yeah,,

meh layan dulu gambor pakwe aku yang first nie..


DAVID BECKHAM

k..k..dah..dah jgn tgk lelama..
hehehehehhe

meh aku nak perkenalkan plak kekasih kedua aku di alam maya..
huhuhhuhuhu... beliau nie aku minat coz beliau bermain tuk pasukan
Belanda.. team peberet aku..
dalam banyak-banyak pemain belanda..
die gak yg aku suka tengok..
meh layan sesame...


WESLEY SNEIJDER

k..cukup-cukup...
banyak lagi nak kenalkan kekasih aku nie..
ngeeeeee...
hehehehe.. meh aku perkenalkan kekasih ketiga alam maya aku..
meh-meh... x sabor nie nak tunjuk...
beliau nie... aku minat sejak beliau main tuk team Pahang lagi...
x tahu ler sebab aper aku minat beliau..
tapi kla ader die main.. mesti aku akan terpacak depan tv tu tgk..
sampai ler skang aku minat beliau nie...
jeng...jeng...
meh kiter layan gambor kacak beliau..



HAIRUDDIN OMAR

hehehe
maka cukup la kouta kekasih alam maya aku..
huhuhuhuhu... sepanjang aku tulis entry nie..
baru aku perasan..
ketiga-tiga kekasih aku rupenyer botak...
adeh...
hehehehehehe

tapi biler di gabungkan ketiga-tiga kekasih aku yang di atas tu...
aku dpt sorang kekasih..hehehehehe...
meh kiter layan gambor kekasih aku yg last nie...


AZMI AKIL



huhuhu tu la kekasih di alam realiti..
walaupun beliau hanya sekadar main bola di waktu petang..
dan tidak sehebat kekasih-kekasih di alam maya aku tuh..
tapi aku da jadi peminat fenatik kepada beliau nie..
hehehehehe..

layan jer la korang entry nie...
huhuhuhuhu

adioosssaaa sok mau tgk bola..
MALAYSIA vs SINGAPORE
(28/07/2011)


0 pengintip komen:

Post a Comment