Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Friday, August 19, 2011

Hoi ko ingat ko da bagus !


Hoi.,Hoi
Penat betul aku hari ni, terkejar sana, terkejar sini. Gara-gara nak siapkan Kad Raya Orang Besauu kat Lipis tu. Design bertimbun-timbun lagi yang aku nak kene buat nie. Haih, naik lemau da badan aku nie.Haih

Hoi Lynie,
Ko ingat ko da bagus ker nak relax-relax lagi, job da makin bertimbun nie, ko boleh main-main dan berfoya-foya lagi kan, adoi., Lynie, Lynie. Macam mana nie? rasa cam nak kene cari pekerja jer yang kene tolong ko nie.Haih

Hoi Lynie,
Tadi ko baru nak terhegeh-hegeh buat akaun company kan, hah, baru ko tahu susah nak wat, tu la, time skola dulu ko ponteng jer kelas ekonomi ngan kelas math, sekarang padan muka ko, baru nak terhegeh-hegeh nak belajor balik.Haih

Hoi Lynie,
Cuba la ko bagun pagi-pagi sikit, nie tak asyik kene kejut ngan pakcik jer pagi-pagi, tu pun ko liat nak bagunkan. Macam mana ko jadi BOSS nie, kalau perangai ko tak ubah. Lynie, Lynie. lepas nie aku nak ko bangun pagi-pagi. Haih

Hoi Lynie,
Dah dah la main tenet tu, baik ko pergi buat kerja yang bertimbun tu, kang customer da nak baru ko gelabah nak buatkan, sok ko ader meeting lagi ngan customer. Baik ko tido. Haih

Hoi Lynie,
Sampai sini jer monoloq hati ko. aku da penat nak pikir. wahahaha. Nite U'olls ^_^

2 pengintip komen:

azlina_muhammad said...

buat slow2,jangan stress k...;)

Sweet Little Gurl said...

Azlina, tengah plan-plan kayuh nie..., tp main tenet yang lebey.. keje x buat-buat

Post a Comment