Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Saturday, August 20, 2011

Tetiba

Aku tengah bosan duk menunggu Orang Lepeh datang ke KL nie,
Kitorang ader urusan penting jap lagi,
Orang-orang Lepeh nie, semuanyer budak-budak kampung Pakcik, tapi ader la 2 3 orang yang aku kenal,.hurm sambil-sambil menunggu nie, aku duk la mendesign ucapan raya tuk Pakcik.

Dari semalam lagi beliau duk merengek-rengek, suh designkan die punyer, ader masa terluang nie, aku designkan la., walaupun agak simple, huhuhu sebab aku sekarang di hidapi penyakit malas nak wat keje. yer la, da amik mood nak raya jer da nie, tu yang malas melampau-lampau tu.

Meh la korang layan design yang simple nie, aku buat khas tuk pakcik aku yang tersenget tu...hahaha


ha simple jer kan.. meh la tgk design aku punyer plak.,huhuhu


Comeikan, comeikan, huhuhu comei skit dari yang pakcik aku punyakan..hekhekhek..

adoii, mana la dorang nie, penat da tunggu nie. Haih!

2 pengintip komen:

Siti Suhaila said...

nak kad raya cantek :)

btw dah follow blog ni..
sudi la follow blog sy juga yer..

http://cintairmata.blogspot.com/

Sweet Little Gurl said...

cik Siti, orait dear, i will follow u.. ^_^

Post a Comment