Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Friday, November 25, 2011

Selamanya....Selamanya.... Selamanya

Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
Hey le le le le le le aahh!!aahh!!2x

HARIMAU MALAYA!!!
HARIMAU MALAYA!!!
HARIMAU MALAYA!!!
HARIMAU MALAYA!!!

Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
Hey le le le le le le aahh!!aahh!!2x

Inilah tanah tumpahnya darah ku,
Negara pasukan biarlah hanya satu,
Harimau kami berlari laju,
belang nak tertanggal dari baju,

Harimau kami cekap gelecek,
Pertahanan lawan tumbang sederet,
Bila turun padang berumahkan gelanggang,
Kalau berani mari bertandang….

Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! HARIMAU MALAYA!!!
Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! SOKONG MALAYSIA!!!

Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
Hey le le le le le le aahh!!aahh!!2x

HARIMAU MALAYA!!!
HARIMAU MALAYA!!!


Semua berlari hingga tiada keringat,
GOL pertama untuk negara kedua untuk pingat,
Bila atas padang main tak ingat,
Tiap hantaran kemas tiap gerak ligat,

Pernahkah ada harimau yang jinak?,
Jawapannya tidak semestinya lincah,
Penyokong ke stadium beranak pinak,
Untuk mu MALAYSIA kami sana….

Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
Hey le le le le le le aahh!!aahh!!2x

HARIMAU MALAYA!!!
HARIMAU MALAYA!!!

Hey,mari kita semangat,
HITAM KUNING terpahat,
Mari kita berjuang,
Tempur berperang di padang,

Sekali lagi,
Maju lagi,
Serang lagi,
Gagah berani sebati,

Tidak gentar tenang,
Dengar sorakan Gemilang,
HARIMAU MALAYA PASTI MENANG!!!

Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! HARIMAU MALAYA!!!
Selamanya!!!Selamanya!!!Selamanya!!! SOKONG MALAYSIA!!!

Hey le le le le le le oohh!!oohh!!
Hey le le le le le le aahh!!aahh!!2x

HARIMAU MALAYA!!!
HARIMAU MALAYA!!!



syok plak nyanyi lagu nie yek... memang sangat syok lagu Ultras Malaya nie...hah., minggu yang penuh dengan semangat kesukanan, sukan aper? bola sepak la yop.

Sangat bersemangat menonton Malaysia vs Indon baru nie., sampai x g mana-mana tau., duk jer kat umah, x sabar nak tunggu game malam tu., layan bola pun sensorang jer kat umah., terjerit terlolong pun sensorang jer...pastu ader ler sorang budak umah aku join tgk gak.. tapi x sesyok korang yang tengok kat mamak tu kan., lagi ler meriah yek., nak wat camner x dek kaki nak g tgk.

Nasib baik ler malam Rabu hari tu berkesempatan ke Bukit Jalil, untuk menonton Malaysia vs Syria,.tu pun member aku MR. Apek and Mr. Joe ajak pi tengok., kalau tak., duk tengok depan tv lagi ler. Mula-mula agak segan gak ler nak g tengok ngan dorang, yer la., dorang ngan member-member dorang kan, laki plak tu, tertiba plak terselit aku yang cikenet nie., and aku cuma kenal Mr. Apek ngan Mr. Joe jer., yang lain memang x kenal.

So sebelum pergi mesti ler kene bagi tahu Pakcik tersayang dulu kan, kang beliau mengamuk, cakap aku curang plak kan., nasib ler beliau izin kan, tapi bersyarat.,. syarat beliau jangan nakal-nakal, jangan nak gedik-gedik, jaga tingkah laku, jaga diri. hah tu la syarat beliau., die tahu aku tak akan wat mende bukan-bukan belakang die., Untung dapat org tersayang yang boleh jadi sahabat aku, kadang-kadang boley jadi seorang abang, huhuhu kadang-kadang leh jadi musuh gak..Mekasih yer PAKCIK.

okeh , da mengarut pepanjang., hurmmm game malam tu memang agak lemau cam biskut mayat yer... bosan giler.,tapi penyokong Malaysia tetap beri sokongan padu kat team Harimau Muda nie., maybe dorang penat kot., tu yang boley kalah tu, lagipun player utama banyak yg x dek. hurmmm but its okey., aku boley paham, tapi x tahu la korang kan..

Esok ader lagi satu perlawanan Malaysia vs Bahrain ., hurrmmm tak pasti lagi nak pergi ke tak game nie, tapi Pakcik dah ajak aku pergi tengok time Malaysia vs Jepun nanti., yang tu kitorang confirm akan pergi tengok. Korang yang minat bola tu, aper lagi., meh la memeriahkan Stadium kite., jangan tengok bola sebab player tapi tengok bola sebab team MALAYSIA., okeh.. ayuh!

Hah layan jer la gambor kat bawah nie., time Malaysia vs Syria haritu.




0 pengintip komen:

Post a Comment