Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Saturday, December 10, 2011

3.93?

Sedang nyeyak tido, tetiba bunyi sms, huarghhh kacau daun tul la orang nak tido, owh aku dapat satu mms, tengok nama si penghantar mms, adik bongsu aku. beliau menghantar sekeping gambor, aku belik-belik gambor tu dalam tepon, rupanya sekeping gambor result exam beliau.

haaaaahhhhhh????? 3.93?????? giler ker ape adik aku nie., aku pun zaman study dulu tak penah nak dapat banyak tu, 3 point tu selalu la, tapi x dek la sampai cam die nie., nie baru sem 1, da dapat banyak nie, sem akhir nanti, tak tahu la kan, hope 4.00 la.

nie gambor yang beliau mms kat aku td



p/s : bersiap sedie penuhkan poket mau beli hadiah tuk beliau

4 pengintip komen:

pm said...

semua subjek amek..matrix 2 tahun yer..

Lynie Yusoff said...

x la..die amik matrix 1 tahun jer

pm said...

xtau sistem matrix cmne skrg..dulu masa saya masuk matrix amek fizik,math dgn kimia jer..kire hebatla boleh bwk fizik+kimia+bio+math...hehe

Lynie Yusoff said...

sy pun xtahu gak.. bukan budak matrix,...huhuhu.. berkat usaha die study kot..kla x rajin study mesti x dpt banyak tu kan..

Post a Comment