Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Friday, March 30, 2012

Alhamdulillah

Wah lama juga tak menjeguk blog nie, pengintip berdaftar pun da cecah 353,ade gak orang nak follow blog yang jarang update ni. Thanks pada pengintip berdaftar. Nampaknye kene update selalu.

Syukur Alhamdulillah,
Sejak dua tiga bulan nie, rezeki yang Allah S.W.T bagi sentiasa je ader, syukur sangat-sangat Ya Allah. Perjalanan hidup nie semakin di permudahkan.

Gembira rasa hati, bila dapat perkhabaran dari Pakcik, tak sia-sia usaha pakcik,. cuba dan terus mencuba, hasil dorongan aku gak la. coz aku tak nak beliau terus stay kat situ., dan mengadap masa silam aku. Lagi pun Pakcik memang tersangat anti bila mana kami terserempak dengan orang yang kami paling BENCI di tempat tu.

dan Alhamdulillah,
Allah da makbulkan permintaan aku, Pakcik akan mula melapor diri di tempat baru, pertengahan bulan April nie. Syukur Ya Allah.

dan hari ini, 30 Mac 2012,
Sekali lagi aku mendapat perkhabaran yang baik., ianya adalah untuk aku., Ya Allah, Kau permudahkan la segalanye., dan
Ya Allah kau permudahkan la urusan kami pada 2 April 2012.
Amin.

2 April 2012., penentu masa depan kami., sama ader ianya akan dilangsungkan cepat atau lambat., Ya Allah kau tunjukkanla jalan yang terbaik untuk kami, Amin.

0 pengintip komen:

Post a Comment