Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Sunday, May 27, 2012

Wa tahu wa cute.., so what???

Wah gile la title., tak leh blah., puji diri sendiri lagi tuh., wahahahaha.., ader wa kesah!! so..,urm urm urm, (tetiba gagap la plak) entry kali nie agak ganaz skit wa nak buat., hah bahasa pun da wa wa nie kan,.perlu la ganaz. nape plak la wa nak buat entry ganaz nie., wa gile ke aper? tak pernah cakap wa wa.,tetiba malam nie nak emo plak.,sah la wa gile! huhuhu wa bukan aper., wa tak sangka ar, wa ader peminat, (perasan nie) wahahahaha mesti lu orang gelak je kan, ye la mana tak nye, ramai plak yang duk sebok tanya pasal wa., kalau dah camtu, tentu-tentu la lu orang minat kat wa kan, alah lu tak yah gebang la beb, abis duk cite pasal wa, apasal? sah la u CARE kan kat wa. Hidup wa simple, lu tak kacau idup wa, wa tak kacau idup lu., SIMPLE kan., wa bukan jenis kaki internet bergerak nie, wa bukan ader mulut puaka macam lu orang, wa duk umah layan Spongebob je pun, ader menyusahkan idup lu orang ke? ce cite kat wa, apa masalah lu orang. Bile terserempak ngan wa, muka lu pandang ke langit, jalan menonong je ehy, cantek je kan.., lu ingat wa tak nampak ke ape? ce lu orang time terserempak ngan wa tu, pandang muka wa, pastu lu nak tanya apa-apa yang lu orang musykil tu, lu bley tanya terus kat wa, confirm wa jawab terus time tu, nie tak, lu pergi tanya orang lain plak, macam la orang lain tu tahu cite sebenar, ni yang buat wa panas nie. Tapi nasib la wa jenis yang cool beb, wa peduli ape orang nak cakap, bukan lu orang yang basuh berak wa, bukan lu yang bayar bil handpon wa, so wa peduli apa, sebab yang dapat dosa tu lu orang, wa dapat saham pahala lu, so DEAL rite! Wa dah banyak dengar, biarpun masa wa duk KL, still ader orang bagi tahu wa, memang peminat fenatik la lu orang ngan wa, nie belum wa jadi retis lagi. wahahahahahaha.. Lu orang tak takut ke nanti kat akhirat muka menyerupai BABI, sebab mulut puaka lu orang., wa takut beb, sebab tu wa bukan jenis "makcik-makcik yang duk bersidai petang-petang kat tepi longkang, sambil duk buat ketupat" cer lu orang yang baca entry wa nie tengok petang-petang mesti lu orang nampak makcik-makcik yang duk wat ketupat. wah sumpah annoying gile ngan pompuan camnie, tak de keje agaknye, baikla ajar anak ngaji., ye dak. Sudah-sudah la bawa budaya tu, pastu trun kat anak-anak., dah tuakan, pandai-pandai la lu orang pikir. So yang mana baca entry wa nie, lu orang yang ade duk syok cite pasal wa tuh, meh jumpa ngan wa, sebab wa tak akan maafkan lu orang, selagi lu orang tak jumpa wa. Dah jumpa wa kire setel la kan., tak jumpa, lu jumpa wa kat padang Mahsyar nanti la ye. Nama-nama lu orang terpahat dalam ingatan wa nie., aceh menghargai peminat la katekan... weeeeeekkkk weeeeeeeekkkkkk muntah hijau hahahahahaha.. so untuk tatapan peminat fenatik wa tu., wa hadiahkan gambar wa ni kat lu orang, lu orang agak bley jadi retis tak.. hahahahahaha

0 pengintip komen:

Post a Comment