Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Monday, October 29, 2012

Pahami aku!

hurmmm lama betul x update blog.. serius aku malas nak update., tp pg buta nie, aku rasa cam nak luah segala-galanya kat sini...rasa cam hati nie dah terbeban dengan perasaan! macam-macam perasaan yang ader dalam hati aku sekarang nie. dah tak tertanggung lagi rasanya.

hurrmmm aku tahu memang seronok bile duk mencanag hal orang kan. mesti kau rasa happy gile. aku tak salahkan kau., mungkin kau ader masalah mental, kurang kasih sayang maybe or tu memang hobby kau. ermmmm susah nak tafsir sebenarnye org camni.

hurmmm kadang2 aku rasa cam nak je ko rasa apa yg hati aku rasa. aku bersusah payah bangkit dr kesedihan, kekecewaan, tp kau senang2 je..........................................................hurrmmm tolong lah faham.. setiap manusia yg bernyawa tu punya perasaan... tolong la pikir perasaan orang lain.. mungkin nasib kau sangat baik setakat nie... tp kau belum pasti lg hr mendatang. mungkin lebey teruk dr nasib orang yang kau sedang bicarakan. pernah tak kau terpikir?

setiap hari aku berdoa supaya Allah S.W.T sentiasa berikan kesabaran terhadap aku.. sentiasa tabahkan hati aku, tuk tempuh kehidupan kat dunia nie.. tp ader masanya aku rasa lemah tak bermaya...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................    Ya Allah., Tabahkan lah hatiku..   (T_T)


Aku maafkan kamu., kamu dan kamu.,, .....