Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Tuesday, February 19, 2013

Idea untuk FISH TANK



HUwaaaaAAAAaaaaa mengantuk kebosanan,. Dah tak ada design nak buat., semua design telah siap dengan jayanya. So tibalah masa untuk mengarut-garut di dalam blog plak.

Hurmm., oleh sebab tahap kebosanan yang begitu tinggi ini, makanya timbul lah hobby untuk meng'google' dan mencari idea-idea yang dikehendaki. 

This time, cari idea untuk aquarium kat rumah yang masih tersadai kekosongan tanpa seekor ikan.
Aku pun kurang pasti Pakcik nak decorate kan aquarium tu jadi macam mana. So meh bagi beliau sedikit idea.







Erk..cantik-cantik aquarium nie., agak-agak nanti da siap buat bley jadi cam ginie ke?

-Wait n See-


Monday, February 4, 2013

Terselit



Gambar kawen kami terselit.






Sumber gambar : FB En.Suami