Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Monday, June 27, 2011

barua!!!! ape kemende nih?

nie entry baru yek... bukan sambungan entry yg lepas...
asal plak tetiba kuar tajuk BARUA..

ish..ish...
aku saje nak share 
aper kejadahnyer BARUA nie..

Almaklum la aku x belajor tinggi-tinggi...
huhuhuhuhu...

BARUA bermaksud BERUK ke????
haih saper yg kater BARUA tu BERUK..
agak2 la sikit...
bunyi die je yang seakan-akan sama...
adoiiiyai.....

Mengikut KAMUS DEWAN BAHASA edisi ke empat..
BARUA bermaksud  ORANG PERANTARAAN YANG 
DIGUNAKAN UNTUK MENGERJAKAN SESUATU

Macam ahli-ahli politik selalu guna la...
Ayat BARUA nie memang da kerap dorang guna...
tu pun kla korang follow pasal politik...
kla duk hari-hari follow pasal nak umpat org...
memang x pernah degarla kan...

hah..
sekarang da faham??
ceh...cam cikgu BM plak aku..
hahahaha...
maklum la da banyak sgt g interview Cikgu MRSM
oleh sbb muka aku yg cam kanak2 nie...
x berjaya la plak...walaupun berkelayakkan..
eceh...
kang jd cikgu.... anak murid x takut.. aku yg takut...
kene ngorat plak..
huhuhuhu...

so setakat nie je la aper yg aku nak share...

Sharing is Caring



*< ich Liebe Azmi Akil >




Wednesday, June 15, 2011

ehem...ehem....intro...intro...

wah...lama giler x post entry baru...
agak bz sedikit sekarang nie...
something bigger will hapen ..
in my life..
ish...cuak gak rasanyer..

aku tinggalkan korang ngan gambor kat bawah nie..
jeng...jeng.... 



entry nie akan bersambung...layan....


*p/s : x perlu nak add fb org semata-mata nak tgk profile org tu... cr la dlm list friends mesti x akan jumpe..
kesian buta it..rupanyer... x dek dlm friends list pun still boley tgk..walupun di privatekan fb tu... pikir-pikirkan... ^______^