Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Tuesday, August 27, 2013

Kad Kahwin Unik weh!


Pemilihan kad kahwin yang unik, seakan sudah menjadi trend pada zaman sekarang.Macam-macam bentuk dan macam-macam rupa. Bagi aku, kad kahwin berbentuk unik nie, menampakkan kreativiti si empunya kad..eceh.. ye la.., selalu kite dapat kad yang simple, yang selalu sangat orang buat kan, apa salahnya, kite tukar selera dan hasilkan kad yang sangat unik dan kreatif, baru la bila orang dapat kad kahwin kite "demeh" akan cakap "wow unik!!"

So bagi memudahkan korang, aku tunjukkan beberapa contoh kad kahwin unik bagi pandangan mata aku., mungkin sedikit sebanyak boleh memberi idea kepada bakal B2B, ayuh lihat gambar di bawah :


Tema Laman Sosial





Tema Ala-ala Surat Khabar




Tema Islamik



Tema Exam Paper
Tema Ticket Kapal Terbang / Pasport






Tema Cek Bank


Tema Postcard




Tema Hanphone



Tema Poster Filem

Tema Bil Eletrik

Tema Bungkusan Coklat



Tema Bola Sepak
Hah! yang nie paling aku suka.




TEMA MACAM KAD KAWAN AKU (Lynie Yusoff yang Punya !)


(Depan)


(Belakang)

( Dalam )







So da dapat idea? hah apa lagi, buat la yang lagi pelik dari nie, okeh!

Adiooss..

Sumber gambor : macam2 tempat & sendiri




6 pengintip komen:

nurul said...

Salam klu tema bola, tu nk tukar kpda pasukan bola lain bolh tk?

mas mira said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

kalau tema tiket moto gp ?

Anonymous said...

ingat masa kawin dulu buat kad kahwin passport kat kad kahwin lovely kat perak http://www.kadkahwinlovely.com/n0-kad-sd1.html...

Anonymous said...

thanks sbab mempamerkn idea2 ini. byk yang dtg lpas tgk nie. thanks..

bobo ejad said...

mcmna nk order kad kwin unik ni?

Post a Comment