Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Sunday, May 15, 2011

biler da lama x jumpa.....

Last minute member aku ckp nak kuar g jln2...jumpa ngan kawan2 masa kat U dulu.......
aku tersgt la Exited giler.... yer la... da lama x jumpa ngan dorang2 nie...
mesti la rindu tahap senget da..
huhuhuhuhu...


Bangun pagi2...siap2...
dekat sejam aku tunggu member aku dtg..
nama beliau nie Cik Nisa..

Cik Nisa

dekat sejam aku tunggu beliau nie dtg.. huhuhu...
akhirnyer dtg gak beliau,,,
kitorang pun gerak la ke Mid Valley
tuk jumpa lg 2 org member kitorang.. iatu..
Cik Wan dan Cik Fiza....

Cik Wan

Cik Fiza

Kitorang da sampai Mid Valley dorang tengah makan kat MCD...
rindu giler ngan dorang nih...
da lama x hangout sama2...

pastu..kitorang g tgk wayang citer 2 fast 2 Furious...
sbelum wayang start... mcm biasa la... mesti amik gambor dulu..

abis tgk wayang kitorang pun gerak la....
pewut nie da lapar giler... mengikut plan... kitorang nak mkn sushi...
nyum...nyum.....
seperti biasa,,,, sesi bergambor mesti ader...
layan jer la... gambor-gambor kat bawah nie....

sgt happy la weiii.....mkn2 ngan korang nie.......
abis mkn kitorng pun drive la ke IKEA...
mencari beberapa barang... sambil cuci mata...
menegok perabut2 yg tersgt cantik kat IKEA tuh....



fuhhhhh...penat giler pusing 1 IKEA....
nak patah kaki nie...
pastu leh plak menyinggah kt VINCE......
biasa la...pompuan kan...huhuhu..

lepas penat berjalan tuh... kitorang pun...
pergi makan wat kali ke 2....
wah...........memang hari melantak hari nie..
kali nie kitorang makan steamboat plak...
nyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmyyyyyyyyy...



biler pewut nie da kenyang.... kitorang pun balik la...
mengikut haluan masing-masing......
cedey..... tp memang sgt seronok kuar ngan korang....
kuar dr pagi..... malam baru balik....
Hope pas nie kite leh hangout lg...
maybe g vacation sama-sama....

LOVE U ALL !!!!!!...

0 pengintip komen:

Post a Comment