Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Sunday, June 3, 2012

Segmen : Follower Pilihan Niera




Aku saje nak try-try masuk segmen nie, mana la tahu boleh menangkan. Aku dah la jarang masuk mende-mende alah macam nie., kla rezeki menang tuh, makin bersemangat la nak join segmen-segmen lain., hehehehe.

So korang meh la join sekali, klik kat banner comel atas tu. Good Luck ^_^v

4 pengintip komen:

Pecinta pink^^ said...

salam..saya singgah melawat..dari segmen same..gud luck ye..jom jmput ke blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html thanx tau:)

Mrs.BuduBilis said...

singgah dari segmen yang sama... done follow u. jom dtg blog sy

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-follower-pilihan-niera.html

putri=) said...

Ssgh dr segmen yg sme.. (:
http://wpfkamal.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

~Setanggi Syurga aka NurHidayah Ali said...

http://setanggi-permata.blogspot.com/2012/05/segmen-follower-pilihan-niera.html

Datang follow dari segmen yang sama..jemput singgah ke blog saya.. ^_^
salam ukhwah fillah..

Post a Comment