Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Saturday, December 10, 2011

With my GurlFwen

Halo, Halo wahai sang pengintip.,
huuuaaaarrgggggghhh penatnyer berjalan sakan hari ni,balik terus update blog nie, hari nie pagi-pagi lagi da dikejutkan oleh member aku, beliau ialah Cik Fiza yang sangat Gorgeous nie... gorgeous ker?..nt korang tengok sendiri okey., Beliau call aku pagi-pagi, tapi x pagi sangat gak la.,da dekat kul 10 pagi, so kitorang set la nak kuar dalam pukul 12 tengah hari.

Lokasi perjumpaan ialah di KL Sentral, beliau drive dari Shah Alam dan bertemu aku di Kl Sentral., manakala lokasi kami lepak plak., tempat biasa la.., kat mana lagikan, kat MID VALLEY la. hah mesti korang da tahukan, kitorang pergi mana,? huhuhuhu mana lagi beb, kalau tak lepak kat Sushi Zanmai kat The Garden tuh., cacing dalam perut da berjoget-joget, da berdongdang dendang bagai da., lapor weh... Cik Fiza kiter palak tengah demam, tapi time berjalan sihat jer kan.,hehehehe.,
orang kat sini punya la ramai giler beratur sampai ke luar, huh... tak tahan., dekat 15 or 20 minit gak la kitorang duk beratur., sanggup nih sushi punya pasal.

Okey la, malas nak cite panjang-panjang, meh layan dua tiga keping gambor kitorang kuar tadi., meh meh.


Ramai kan orangnyer


Gorgeous kan beliau., muka sakit nie


Layan le entry ni yek

0 pengintip komen:

Post a Comment