Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Friday, August 19, 2011

"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"



Hye Korang., Jom Join GA nie, aku pun first time nak join nie, lepas di tag oleh Cik Faizah Hafizah, aku pun nak try-try la gak join kan. Jom Korang, mana la tahu dapat duit raya kan.

Meh tengok syarat-syaratnyer.

1. Copy banner di atas dan pastekan daLam entry korang bertajuk
"Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim"

2. SudikanLah diri korang untuk foLLow bLog Fairus IBrahim.
Dan juga bLog Cikgu FiQrie,sebab dia sponsor duit raya .
KaLau tak foLLow macam mane nak tau news pasaL GA ni ye dak ?

3. Tag 3 kawan korang .

4. Link kan banner tu ke entry GA F.I ni okey .

5. Postkan link korang kat comment eyh .

Hadiah :

1. Kad raya big size + 3D kartun + bunyi2 & Duit raya RM20

2. Kad raya kecik sikit dari size yg no.1 & duit raya RM15

3. Kad raya size sederhana & duit raya RM10

4. 3 orang pemenang saguhati akan menerima kad raya & duit raya RM5



Pemenang akan dipiLih oLeh encik random memandangkan ini bukanLah contest .
Tarikh tutup penyertaan ialah pada 21 Ogos 2011 .
Kesemua hadiah akan diposkan kepada anda pada 22 Ogos .


so kat sini aku tag gadis-gadis yang sweet kat bawah nie :

1. Cik Piko

2. Cik Azalina

3. Cik Syue


GUD LUCK La Korang ehy


4 pengintip komen:

piko said...

pnegintip pertama dengan sepantas kilat join..! hehe

Sweet Little Gurl said...

cepat-cepat cik piko.., nanti leh dpt duit raya..huhuhu

SyuE said...

waduh2. terima kasih sweetie! ;)
sebentar lg syu join! TQ!! ;)

Sweet Little Gurl said...

bagus..bagus...cepat in di join nya,,^_^

Post a Comment