Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Friday, August 12, 2011

Review Sang Pengintip (001)

Halo..halo... wahai semua pengintip yang sweet mueet.... ^_^

Seperti yang dijanjikan petang tadi...aku dengan FREE nyer mahu meng'REVIEW'kan 5 Blog TERPILIH...
Seramai 19 orang Blogger's yang telah meletakkan link korang di wall post aku... Sebelum aku REVIEW BLOG yang TERPILIH tu... meh kite tengok dulu..senarai-senarai mereka yang meletakkan link blog mereka.. meh..meh..

List blog

1. http://azwaniwanie.blogspot.com/
2. http://bloggergel.blogspot.com/
3. http://angelzjourney.blogspot.com/
4. http://qynnhudsoon.blogspot.com/
5. http://einnaffendy.blogspot.com/
6. http://husnaifah.blogspot.com/
7. http://duridurichenta.blogspot.com/
8. http://sitizarizza.blogspot.com/
9. http://mywasabicinta.blogspot.com/
10. http://syuhadaabdrazak.blogspot.com/
11. http://qynnhudsoon.blogspot.com/
12. http://azashafizapunya.blogspot.com/
13. http://azarthegilagila.blogspot.com/
14. http://mesyabizstar.blogspot.com/
15. http://sidahiluas.blogspot.com/
16. http://thecrappingstarts.blogspot.com
17. http://www.ciklilyputih.com/
18. http://www.apisv2.com/
19. http://szainun.blogspot.com/

adeh...ha..ni la blogger-blogger yang tinggalkan link tu...blog korang semua sweet-sweet tau..
tapi aku janji nak pilih 5 je kan...so x per...yang mana pengintip-pengintip aku yang lum FOLLOW dorang-dorang kat atas nie... meh la FOLLOW reramai ehy... ^_^

k.k... tiba masa nyer aku nak review 5 BLOG yang TERPILIH tu... aku pilih berdasarkan.. warna Blog korang..susun atur..and Header... hehehe...meh-meh tengok saper yang bertuah tu... ^_^

5 BLOG TERPILIH

1. http://azwaniwanie.blogspot.com/

Blog beliau nie sweet jer bile First time aku tengok...tersusun rapi..mesti tuan punyer blog nie orangnyer pengemaskan,....kan..hehehehe...kiter suka la blog awak cik Wanie... alamak...tapi
nama awak ni sama cam orang yang dah meruntuhkan KEBAHAGIAAN saya satu ketika dulu...hehehe... adeh lupakan la pasal tu... ok... saya tertarik ngan ayat kat blog awk nie

"Name aku wanie..memang tak sesexy Nora Danish,
cuma adalah sikit-sikit iras Eva Longaria...."

hehehe..pada semua pengintip yang rasa nak kurus..meh la singgah blog beliau nie..ader tips untuk kurus di bulan puasa...^_^

Ehem...ehem...Cik Wanie ngan saper tu yek..hehehe ^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2. http://azarthegilagila.blogspot.com/

Azarthegilagila? hehehehe nama blog nie jek aku da tertarik...bila buka blog beliau lagi la menarik...hehehe...aku rasa beliau ni mesti seorang yang gila-gilakan...kan.. ker tak?huhuhu...
korang cuba tengok Header beliau...wah memang aku suka la...ader ciri-ciri designer..tapi aku rasa beliau nie takut lipas...huhuhuhu... Bro aku suka la entry ko yang bertajuk

MAN U TERBAEK!!!!

wah..bley geng la bro...minat MAN U gak upernyer...meh kite tengok gambor owner Blog nie

Memang sah beliau nie gila-gila orangnyer

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

3. http://thecrappingstarts.blogspot.com

Nie blog yang ke-3 aku pilih... blog beliau nie comei jek aku tengok...secomei tuan punya blog...Header beliau sangat simple, but look so sweet...try korang tengok..huhuhuhu... adik manis nie baru jer berumur 14 tahun..muda sangatkan...tapi entry beliau masih skit.. x dapat nak komen banyak..hehehehe... tapi memang nice giles la blog beliau...meh ramai-ramai FOLLOW beliau...

Belajor rerajin yek Cik Adik Manis

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

4. http://syuhadaabdrazak.blogspot.com/

Wah blog nie...ceria sungguh yer...oleh sebab aku nie pantang tengok warna-warna... so aku pilih la blog beliau nie... memang ceria and sweet,,, Header beliau simple jek...tapi cantik...
Beliau nie rupenyer geng aku gak... hehehehe,,, Awak minat MAN U gak ehy Cik Syuhada... cayalah...Umur beliau nie sebaya dengan adik aku yang akan masuk UUM bulan depan..Tahniah la Cik Syuhada dapat melanjutkan pelajaran ke USM... cayalah... HOPE U BERJAYA la yek.. ^_^ meh layan gambor beliau...suke gile gambor awak nie... hehehe

Suke la gaye camnie...heheheeh ^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

5. http://www.apisv2.com/

Akhirnyer....sampai la kiter ke Blog yang terakhir...blog beliau nie memang sangat-sangat simple yek...Header beliau pun simple dan comei,,,..blog beliau tersusun rapi...senang la nak tengok...x serabut pale otak aku yang memang tengah serabut nie...huhuhuhu...Blog beliau banyak entry-entry yang berguna tuk korang baca...meh la reramai FOLLOW blog beliau wahai pengintip-pengintip semua...puas aku duk mencari gambor beliau nie...aku x tahu mana satu beliau...kang salah amik...wat malu jek kan.. adeh...huhuhuhu...so aku pilih jer la gambor kat header beliau...meh layan sesama meh...

Comeikan?....mesti se comei tuan punye blog nie..^_^

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maka dengan ini selesai sudah la review aku...maaf la kalau ader tersalah menaip or terkasar ejaan...hehehehehe... adiosssss..... ^_^

3 pengintip komen:

Azar Azlan said...

wahh. tersenarai laa. cam tak caye . hehe. kita ley geng MU :)

Sweet Little Gurl said...

yeah...MAN U FOREVER LA GENG ^_^

apisv2 said...

hehe thanks review ;p..

Post a Comment