Aku menulis mengikut gerak minda dan hati, mentafsir kehidupan yang aku lalui sepanjang hari, setiap detik berlalu mengingatkan aku tentang sesuatu, lalu di luahkan di sini, tanpa perlu menekan diri. Kamo sang pengintip perlu hormati, terima apa adanya yang tertulis disini.

Pengintip Berdaftar

Thursday, November 8, 2012

Baby Shower & Birthday Party

 Dah lama sebenarnya nak update cite nie, tapi tetap tak ter UPDATE., haih.. memang sangat malas nak berceloteh dalam nie., hilang mood! Aku pun tak tahu la kenapa. hurrmm bila dah datang rajin, baru la nak update cite..huhuhu..

Awal bulan Oktober lepas, aku ngan kengkawan sangat syok duk berPARTY..huarrrggghhhh kenyang perut., senang hati., erk tapi bukan PARTY LIAR EK.. nie party baik-baik punya..huhuhu..


Baby Shower Puan Nisa & Birthday Party Cik Wan

Dua-dua party nie telah diadakan di Teratak Puan Nisa, di Gombak. Perghhh memang sanagat happening dan boleh pening.., sebab makan sampai buncit dan yang paling penting, bergambor sampai nak pecah kamera!..

Makanan untuk berPARTY (bg besar ckit gambar nie, biar korang terliur..huhu)


Biar la gambor-gambor di bawah nie yang berbicara, bertapa seronok dan beronok-ronoknye kami berpesta..weeeeehaaaaaaaaaa!













Adios..


0 pengintip komen:

Post a Comment